PIZZA TALIA'S CONCEPT ANTWERPEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 378 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Talia's Concept Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 5:18 Koude pizza’s en veel te lange wachttijden
28 jan 2023 om 4:53 Er is niks goed aan dit resto ik wacht (2 u 39 min ) voor mn eten en alsnog niks ontvangen voor een te dure prijs echt walgelijk en dan negeren ze me via telcon
22 jan 2023 om 14:38 Pizza's waren koud, toppings niet in orde en onvriendelijke bezorger.
21 jan 2023 om 10:46 Duurde erg lang (75 min) en we moesten naar de bezorger toelopen omdat hij het adres niet kon vinden terwijl we juist besteld hadden om niet weg te hoeven.
19 jan 2023 om 16:46 Super lekker, zeer vlotte vriendelijke bediening Een echte aanrader!
13 jan 2023 om 1:03 Beste pizzeria
7 jan 2023 om 23:25 Pizza bijna koud gearriveerd en in 2 gevouwen (te ruig gereden?) Spijt van de 2€ fooi dat ik gegeven heb (ook geen bedankje :))
7 jan 2023 om 22:22 Flauwe pizza.
7 jan 2023 om 20:31 Pizza was aan de koude kant, smaakloos en zeker NIET Italiaans. Ik had gevraagd om gorgonzola te vervangen door parmezaan, er lag geen gorgonzola op, maar ook geen parmezaan. Heel spijtig, dus eerste en laatste keer dat ik hier bestelde.
7 jan 2023 om 17:33 Tijdsindicatie klopte helaas niet. Na een halfuur extra te hebben gewacht stond er een koerier (bleek eigenlijk de kok te zijn wegens drukte?) aan de deur. Pizza helaas beetje lauw, maar wel correct (ananas extra, sorry not sorry) en nog lekker!
6 jan 2023 om 22:02 Er was 1 pizza besteld met cheesy Crust waar ik voor heb bij betaald maar deze jammer genoeg niet gekregen. Heb 2 maal gebeld naar het restaurant zonder respons, ook al liet ik een voicemailberichten achter.
4 jan 2023 om 18:42 Ik bestel hier altijd, beste pasta's van 't stad!